ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ:

Η εταιρία «ΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ»  ιδρύθηκε από τον Χ. Σταματάκη, το 1978, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και διάθεση απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων καθαρισμού. Από το ξεκίνημα της, η εταιρία προσφέρει υψηλή ποιότητα στα προϊόντα της, χαμηλούς χρόνους παραγωγής & παράδοσης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της εδραιώνοντας την ως μία από τις βασικές παραγωγούς χημικών απορρυπαντικών προϊόντων στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, ποτών, και χώρων εστίασης.
Όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας οφείλουν να είναι σχεδιασμένες και να υλοποιούνται με τρόπο που να διασφαλίζεται πρωταρχικά η υγιεινή των προϊόντων της και να σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Για την εφαρμογή της πολιτικής αυτής, η εταιρεία μελέτησε, σχεδίασε, εγκατέστησε και λειτουργεί ένα ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015

Το 2011 την εταιρία «ΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» αναλαμβάνει ο Γ. Σταματάκης, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία που διέπει την εταιρία από το ξεκίνημα της. Σήμερα, η εταιρία «ΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Επίσης, παράγει εξειδικευμένα απορρυπαντικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του επαγγελματία.

  Η εταιρεία ΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε θέματα που αφορούν τεχνικά ζητήματα, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό είναι ικανό να προτείνει λύσεις σε θέματα καθαριότητας που προκύπτουν στη διαδικασία της παραγωγής. Για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν την καθαριότητα, την ορθή χρήση των προϊόντων καθώς και τον καθαρισμό και συντήρηση του εξοπλισμού, η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει τακτική εκπαίδευση για την επιπρόσθετη κατάρτιση του προσωπικού και ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης.

Με εκτίμηση
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Κ.: 6977364972 ΣΤ.: 2810861-861