Πληροφορίες

Ήταν το 1986 στο ορεινό χωριό της Πίνδου Αμάραντος, όταν μια οικογένεια κτηνοτρόφων δημιούργησε ένα μικρό παρασκευαστήριο τυριού. Χρόνο με το χρόνο τόσο η πλούσια και αυθεντική γεύση όσο και η προσήλωση στη σταθερή ποιότητα δημιούργησαν την ανάγκη για μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη παραγωγή.

Σήμερα πλέον δημιουργήθηκε μια σύγχρονη μονάδα τυροκομικών προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές παραγωγής αλλά με την ίδια προσήλωση στη παράδοση και την ποιότητα. Το εγγυημένο ντόπιο γάλα που με ιδιαίτερη φροντίδα συλλέγουμε καθημερινά από την περιοχή της Πίνδου και η σωστή επεξεργασία του δίνουν τη σιγουρία για ένα άριστο προϊόν, κερδίζοντας έτσι την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του κοινού.