Πληροφορίες

Το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ VITA ΑΕ βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας και έρχεται να καλύψει, υποδειγματικά, ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών και ιατρικών υπηρεσιών, με τρόπο πρωτοποριακό και υπεύθυνο.

Επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι ο άνθρωπος και η υποστήριξη του δικαιώματός του σε μια ζωή με υγεία και αξιοπρέπεια. Δημιουργήσαμε μια δυναμική επιστημονική ομάδα με μακρόχρονη εμπειρία, ερευνητικό και διαγνωστικό έργο, αλλά και διαρκή επιστημονική ενημέρωση. Αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες δυνατότητες, που προσφέρει η τεχνολογία, επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, έτσι ώστε ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε να εξασφαλίζουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Προχωρούμε πέρα από το συνηθισμένο ή το τυπικό, θέλοντας να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα και άποψη, που θα επιτρέψει στους συναδέλφους να είναι απολύτως ακριβείς στις διαγνώσεις και στις θεραπείες τους.

Τα τμήματα που αποτελούν το διαγνωστικό κέντρο είναι: Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό, Καρδιολογικό, Πνευμονολογικό και Γαστρεντερολογικό.

Στο μικροβιολογικό τμήμα πραγματοποιείται αιματολογικός έλεγχος. Ο αιματολογικός έλεγχος περιλαμβάνει το βιοχημικό, ανοσολογικό, ορμονολογικό, τον προγεννητικό και μοριακό έλεγχο.

Στο ακτινολογικό τμήμα πραγματοποιούνται υπέρηχοι, triplex, μαστογραφία ψηφιοποιημένη, μέτρηση οστικής μάζας, ακτινογραφίες ψηφιοποιημένες, πανοραμική - κεφαλομετρική απεικόνιση ψηφιοποιημένη.

Στο καρδιολογικό τμήμα πραγματοποιούνται triplex, υπέρηχοι καρδιάς.

Στο γαστρεντερολογικό - ενδοσκοπικό τμήμα πραγματοποιούνται: κολονοσκόπηση, γαστροσκόπηση, πολυπεκτομές, breath Test.

Έχουμε σύμβαση με όλα τα ταμεία (Ε.Ο.Π.Υ.Υ. - Π.Ε.Δ.Υ.).