Πληροφορίες

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο  Bio ANALYSIS, ιδρύσαμε τον Σεπτέμβριο του 1996 ως Μικροβιολογικό Εργαστήριο, αναπτύσσοντας  ένα  υπερσύγχρονο, πλήρως αυτοματοποιημένο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας.
Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η συνεχής βελτίωση αποτελεί διαρκή στόχο του διαγνωστικού μας ιατρείου. Η ανάπτυξη από το 2000 της Τράπεζας Κρυοσυντήρησης (κατάψυξης) σπέρματος,  μοναδική επίσημη Τράπεζα στη Δυτική Ελλάδα, εντάσσεται στο πλαίσιο αυτό. Αφορά δωρεά σπέρματος μεταξύ συντρόφων και έχει στόχο τη θετική μας συμβολή στην επιτυχή αναπαραγωγική προσπάθεια των ζευγαριών και στην διατήρηση της ικανότητας και του δικαιώματος να τεκνοποιήσουν.

Διανύοντας την τρίτη δεκαετία και υλοποιώντας το όραμά μας για ανάπτυξη, διαρκή βελτίωση και καινοτομία, αναπτύξαμε το πλέον ψηφιακό εργαστήριο ακτινολογίας με νέας γενιάς πλήρως και αμιγώς ψηφιακό εξοπλισμό (όχι ψηφιοποιημένο). Θέτουμε έτσι τη νέα γενιά ψηφιακής τεχνολογίας του σήμερα στη διάθεση της ιατρικής, ως πολύτιμο και αναγκαίο εργαλείο  στην ιατρική διάγνωση και λήψη ιατρικών αποφάσεων. Είμαστε σίγουροι ότι τόσο οι κλινικοί ιατροί όσο και οι εξεταζόμενοι θα αγκαλιάσουν τον νέο σύγχρονο και καινούργιο εξοπλισμό που θα αποτελέσει όπλο στα χέρια τους.