Πληροφορίες

Το πρωτοποριακό διαγνωστικό πολυιατρείο Falireas Medical Center στεγάζεται σε υπερσύγχρονο κτήριο που ολοκληρώθηκε το 2015. Βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Χρυσάνθου Παγώνη 9 & Μητροπέτροβα, δίπλα στο Δημοτικό Πάρκινγκ και την πλατεία Καλαμάτας. Παράρτημα του κέντρου λειτουργεί και στην Στούπα Μεσσηνίας, από το 2017.

Στο πολυιατρείο λειτουργούν τμήματα διαγνωστικής Μικροβιολογίας, Κυτταρολογίας καθώς και τμήμα Βιοιατρικών εφαρμογών.

Το Falireas Medical Center διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 ενώ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και του εξωτερικού. Η μακρόχρονη εμπειρία, το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός, αποτελούν εγγύηση για την αξιοπιστία του κέντρου που είναι εφάμιλλη των πλέον έγκυρων και σύγχρονων Ευρωπαϊκών ιατρικών ιδρυμάτων.

Στο κέντρο διενεργούνται εξετάσεις διαγνωστικής Μικροβιολογίας, Αιματολογίας, καθώς και Βιοχημικές, Ορμονολογικές και Ανοσολογικές εξετάσεις.  Επίσης διενεργούνται Προγεννητικοί και Μοριακοί Έλεγχοι, έλεγχοι Θρομβοφιλίας, Καρκινικών δεικτών, Χρωμοσωμικών ανωμαλιών και Αλλεργιογόνων μεταξύ άλλων.  Στο Κυτταρολογικό τμήμα διενεργείται φάσμα κυτταρολογικών εξετάσεων, όπως Τεστ ΠΑΠ, Παρακεντήσεις, FNA θυροειδούς, Κυτταρολογικές Εξετάσεις Ούρων και ψηλάφιση μαστού. Το τμήμα Βιοιατρικών εφαρμογών, παρέχει θεραπείες για το πρόσωπο το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής, με εκπληκτικά αποτελέσματα! Ειδικεύεται στην Αυτόλογη και Ετερόλογη μεσοθεραπεία, στην θεραπεία Carboxy, ενώ διαθέτει τεχνολογία Plasma BT για facelift και αναίμακτη βλεφαροπλαστική. Ενδεικτικά γίνονται θεραπείες αναδόμησης, ανάπλασης, αντιγήρανσης, σύσφιξης προσώπου καθώς και αντιμετώπιση της χαλάρωσης των ραγάδων και της κυτταρίτιδας αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες τριχόπτωσης!

Το Falireas Medical Center παραμένει πρωτοπόρο στην Μεσσηνία λόγω της αξιοπιστίας των εξετάσεων του και της ταχύτητας των αποτελεσμάτων του. Διαθέτει ειδικά εκπτωτικά πακέτα και αιμοληψίες κατ’ οίκον καθώς και ειδικές αιμοληψίες για βρέφη και παιδιά.