Πληροφορίες

Η Sider Beton – Σιδεράκης Μπετόν ΙΚΕ με έδρα στη Βοιωτία δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας μπετόν και αδρανών υλικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013, ωστόσο η εμπειρία των στελεχών της στο χώρο του σκυροδέματος μετρά ήδη από το 1993.

Το έτοιμο μπετόν είναι ένα δομικό υλικό, που προέρχεται από την ανάμειξη αδρανών υλικών και αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο και πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό κατασκευών. Είναι το πλέον ασφαλές και οικονομικό οικοδομικό υλικό με ιδιότητες που θεωρούνται αναντικατάστατες, όπως η ανθεκτικότητα και η προστασία στα διαφορετικά περιβάλλοντα χρήσης. Ωστόσο, η παραγωγή του είναι μια εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία, εξαιτίας, κατά κύριο λόγο, των διαφορετικών ιδιοτήτων των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται. Γι’ αυτό και στη χώρα μας διέπεται από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος, ο οποίος θέτει τις προδιαγραφές που καλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων κατασκευών στους τομείς της ασφάλειας και της αντισεισμικότητας.

Η Sider Beton διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής σκυροδέματος στο Σχηματάρι Βοιωτίας και μία μονάδα παραγωγής στη Θήβα Βοιωτίας και τροφοδοτεί δημόσια και ιδιωτικά έργα. Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα, έχουμε επενδύσει στον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό, γι’ αυτό και οι μονάδες μας διαθέτουν σύγχρονο, αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε αδρανή υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Παράλληλα, διενεργούμε συστηματικούς, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους τόσο στους τομείς των αδρανών υλικών όσο και του σκυροδέματος.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην επιλογή του προσωπικού μας, που απαρτίζεται από εξειδικευμένους, άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες, που στοχεύουν στην παροχή εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Sider Beton στη Βοιωτία, διανύει, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα συνεχώς ανοδική πορεία, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Σήμερα, οι τρεις σύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Σχηματάρι και τη Θήβα Βοιωτίας παράγουν έτοιμο σκυρόδεμα και αδρανή υλικά που τροφοδοτούν πολλά δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα. Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου, με στόχο την παραγωγή μπετόν με βάση τους ελληνικούς κανονισμούς για την τεχνολογία σκυροδέματος, διασφαλίζοντας τόσο την ποιότητα των τελικών προϊόντων όσο και την ασφάλεια των εργασιών. Στόχος μας είναι η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνέπεια και αξιοπιστία, καλύπτοντας υπεύθυνα και με ταχύτητα κάθε ανάγκη σας. Το έμπειρο, και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε. Επιπλέον, η Sider Beton διαθέτει κινητές μονάδες για την τροφοδοσία έργων σε οποιοδήποτε μέρος και αν απαιτείται.

Ενδεικτικά, έχουμε αναλάβει την τροφοδοσία έργων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, σε συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ Α.Ε., έργα ανεμογεννητριών σε συνεργασία με την  ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΤΕΒΕ & την ΚΑΔΜΟΣ ΑΕΤΕ, καθώς και διάφορα έργα στη Νήσο Άγιος Γεώργιος, χάρη στις κινητές μονάδες που διαθέτουμε, επίσης σε συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΤΕΒΕ. Επιπλέον, η Sider Beton τροφοδοτεί εργοστάσια όπως η ΕΛΒΑΛ ΑΕ, η ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ. Συνδυάζοντας την εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών με την άριστη ποιότητα, η εταιρεία Sideris Beton αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτης σας, που μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις κάθε έργου και τις σύγχρονες ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου.